Jan Willem van Opstal

 

 

 

Vermakelaar in Ontroerend Goed

Jan Willem van Opstal kruipt al ruim 30 jaar in de huid van de middeleeuwse troubadour Yann Lawick en als zodanig luisterde hij al menig bacchanaal op met zijn liederlijke verhalen en verhalende liederen. Met zijn theaterprogramma Ontroerend Goed reisde Jan Willem van Opstal vanaf 2012 de theaters van België en Nederland langs, maar ook nu nog kunt u hem tegen komen op festivals , evenementen of bij een huiskameroptreden.

 

Vanaf februari 2017 is Jan Willem begonnen met de opleiding tot professioneel kok aan de PIVA in Antwerpen.  Zijn eerste diploma is inmiddels behaald en medio juni zal hij klaar zijn met de chef-modules.

Vanaf 1 maart  2017 is hij aan de slag als kok . Binnen de Driestroom is hij op 1 augustus 2017 al weer met zijn tweede betrekking als kok begonnen in de keuken bij Restaurant De Wereldkeuken in Arnhem.

 

Daarna heeft hij even in de keuken van Landgoedhotel de Holthurnsche Hof gewerkt in Berg en Dal.

Omdat Jan Willem de focus de afgelopen tijd even vooral gericht had op het zich bekwamen in het vak van kok, waren er wat minder optredens. Inmiddels is de studie haast ten einde en wordt er hard gewerkt aan een nieuw bedrijf waarin de twee passies waarmee mensen kunnen worden verwend worden gecombineerd.

Lees er meer over op mijn blog op mijn website 

© 2013 by Vermakelaardij. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now