top of page

Jan Willem van Opstal

 

 

 

ampion2012.jpg
JWjong2.jpg
Vermakelaar in Ontroerend Goed

Jan Willem van Opstal kruipt al ruim 35 jaar in de huid van de middeleeuwse troubadour Yann Lawick en als zodanig luisterde hij al menig bacchanaal op met zijn liederlijke verhalen en verhalende liederen. Met zijn theaterprogramma Ontroerend Goed reisde Jan Willem van Opstal vanaf 2012 de theaters van België en Nederland langs, maar ook nu nog kunt u hem tegen komen op festivals , evenementen of bij een huiskameroptreden.

 

Vanaf februari 2017 is Jan Willem begonnen met de opleiding tot professioneel kok aan de PIVA in Antwerpen.  Sinds juni  2019  heeft hij middels de z.g.chef-modules zijn studie gastronomie afgerond.
 

Vanaf 1 maart  2017 is hij aan de slag als kok . Binnen de Driestroom is hij op 1 augustus 2017 al weer met zijn tweede betrekking als kok begonnen in de keuken bij Restaurant De Wereldkeuken in Arnhem. Daarna heeft hij o.a. in de keuken van Landgoedhotel de Holthurnsche Hof gewerkt in Berg en Dal. Ook werkte hij samen met gerenommeerde sterren-chefs als Sergio Hermans, Laurent Vinken en last but not least Edwin Vinke.

Omdat Jan Willem gedurende zijn gastronomie-studie de focus vooral gericht had op het zich bekwamen in het vak van kok, waren er wat minder optredens. Inmiddels is de studie ten einde en wordt er al weer hard gewerkt in het nieuwe bedrijf waarin de twee passies waarmee mensen kunnen worden verwend worden gecombineerd.

Lees er meer over op mijn nieuwe website

© 2013 by Vermakelaardij. Proudly created with Wix.com

bottom of page